Noticies
25 octubre 2019

Tothomweb col·laborem amb el festival Music Veu

Diumenge 27 d’octubre aixecarà el teló la sisena edició del Festival MUSICVEU, un esdeveniment que s'ha consolidat com una proposta cultural amb valor afegit social i solidari a la Vegueria del Penedès.

A TOTHOMweb estem molt satisfets d’aportar-hi un granet de sorra com a patrocinadors. El nostre equip ha fet accessible el programa de concerts en PDF.

L’organització del Festival té molt d’interès en que tothom pugui accedir a la informació i ha substituït el PDF del programa inicial per un d’accessible que hem treballat.

D’aquesta manera, tot i que el web no s’ha pogut modificar per manca de temps (des del festival volen proposar-ho per l’any vinent), el document essencial que explica els objectius del festival i les actuacions que es podran gaudir no conté barreres pels usuaris amb discapacitat que desitgin consultar-lo.

S’ha modificat l’estructura per tal que les persones usuàries de lector de pantalla puguin decidir quina part del document volen llegir (una actuació concreta, etc.) i s’han modificat els colors per facilitar la lectura a les persones amb baixa visió o persones grans.

Què és MUSICVEU?

Es tracta d’un festival de música únic que aplega grups musicals d’estils i posicionaments ben variats, buscant l'excel·lència, amb l’afany de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar des de grups emergents d’estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d'una gran varietat musical: Gòspel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, contemporània, havaneres, clàssica....

El Festival omplirà de música el Penedès un any més. Tindrà una durada de 7 mesos des del concert solidari inaugural CLÀSSICAMPERT. La seva clausura, serà el 19 d'abril del 2020 amb el grup LES ANXOVETES, Havanera i cançó de taverna.

Totes les actuacions tindran lloc a l’espai emblemàtic modernista Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

MUSICVEU, un festival benèfic i amb compromís social

MUSICVEU Festival és un cicle d'espectacles solidari organitzat per la Fundació Pinnae. Aquesta fundació té la finalitat d’impulsar activitats en els àmbits de l’assistència a les persones més vulnerables o en risc d’exclusió, de la dinamització econòmica, de la inserció sociolaboral, així com la promoció cultural.

Cal destacar el caire benèfic que va prendre el Festival en la seva tercera edició, adquirint el compromís d’aportar una part de la seva recaptació a una Entitat del territori. El primer cop ho va fer a benefici de la Fundació l’Espiga. Al 2018 a la Creu Roja i posteriorment a Càrites.

Aquesta edició serà en benefici d’Ampert - Associació contra el càncer.

A més ha incorporat la idea de la necessitat d’oferir informació accessible per a tothom per tal de no generar barreres que excloguin a certs usuaris.

Descarregueu aquí el programa accessible del Festival MUSICVEU proporcionat per TOTHOMweb.

El festival Es pot seguir a través de les xarxes socials www.instagram.com/musicveu/ i www.facebook.com/musicveu/

Profile picture for user tothomweb

tothomweb

Potser t'interessa...