Noticies
14 novembre 2019

TOTHOMweb i 3iPunt impartirem una xerrada al MoodleMoot Global de Moodle

Entre els propers 18 i 20 de novembre de 2019 tindrà lloc a Barcelona la primera MoodleMoot Global de Moodle, a la qual participaran convidats i delegats de tot el món per parlar sobre aquesta eina de gestió de continguts educatius LMS LCMS.

 

La MoodleMot Global 2019 és la primera Conferència Internacional per l’aprenentatge i desenvolupament de Moodle a la qual tindran lloc diverses presentacions, conferències i workshops al voltant d’aquesta plataforma.

Els assistents tindran l’oportunitat de compartir bones pràctiques en la gestió de sistemes open source, adquirir noves habilitats mitjançant la participació en tallers pràctics i col·laborar en la millora de Moodle.

 

L’esdeveniment està pensat tant per usuaris que s’apropen a Moodle per primera vegada (a través de l’oferta de tallers, etc.) com a desenvolupadors.

 

TOTHOMweb i 3ipunt vam proposar la realització d’una xerrada conjunta que va ser acceptada pel comitè organitzador.

L’hem titulat “Is Moodle accessible for all?” i tindrà lloc el dimarts 19 a les 11:50.

 

Exposarem la necessitat de fer que els continguts de Moodle siguin accessibles i explicarem les opcions més essencials de l’accessibilitat que ofereix l’eina i que l’usuari, sobretot el que publica continguts, pot fer servir per tal d’oferir formacions accessibles.

 

Així mateix, serà una bona oportunitat per a fer networking i establir contactes amb d’altres empreses i compartir projectes.

 

Podeu consultar el programa al web MoodleMoot Global 2019.

 

Us hi esperem!

Profile picture for user tothomweb

tothomweb

Potser t'interessa...