Per què és important tenir en compte l'accessibilitat web?

Actualment es calcula que aproximadament un 15% de la població mundial pateix alguna discapacitat. Si el teu lloc web no és accessible, un gran percentatge de persones no podran navegar-hi i per tant seran clients potencials que estàs perdent. A més en els últims anys s’estan aplicant lleis a diversos països que obliguen a sectors públics i empreses privades amb un nivell de facturació determinat a garantir l’accessibilitat al seu lloc web.

I si no estic obligat per llei, que he de fer?

L’accessibilitat és un dret i per tant en un futur pròxim potser sí que hi estàs obligat. A més l’accessibilitat web té molts més avantatges que inconvenients: Millor experiència d’usuari, comunicació inclusiva, navegació fluida i augment dels usuaris que poden consultar el teu lloc web. Aposta pels continguts accessibles i avança’t a la teva competència.

TOTHOMweb està format per consultors, desenvolupadors i dissenyadors especialitzats en accessibilitat web i digital que t'ajudaran a assolir una comunicació accessible i inclusiva per a tothom.

Si necessites ajuda amb el teu lloc web o estàs buscant la manera de fer accessibles els teus continguts, ens has trobat. Podem treballar junts!

Són moltes les empreses que ja han confiat amb nosaltres com a consultors i desenvolupadors experts en accessibilitat web. Si vols veure els nostres projectes, visita el nostre Portafolis

Com vols començar?

Disseny i desenvolupament web accessible

Dissenyem i desenvolupem pàgines web accessibles, responsive, modernes i atractives.

Oferim un servei complet

Planificació > DISSENY > DESENVOLUPAMENT > MANTENIMENT

Els nostres serveis en disseny i desenvolupament web inclouen:

 • Pàgines web corporatives
 • Blogs
 • Botigues Online
 • Aplicacions web
 • Plataformes de gestió

Ens adaptem a les teves necessitats

Treballem amb diversos llenguatges i frameworks, això ens permet controlar el consum de recursos del lloc web i per tant aconseguim afegir totes les funcionalitats necessàries i que el lloc sigui més ràpid i navegable.

A continuació hi trobaràs un llistat d'alguns dels llenguatges, frameworks i gestors de continguts amb els què treballem normalment, però ens adeqüem a les teves necessitats.

 • Llenguatges: HTML, CSS, SASS, PHP, JavaScript
 • Frameworks/Libraries: Jquery, Bootstrap, Yii...
 • Gestors de contingut: Drupal, Wordpress, Joomla, Prestashop

Accessibilitat i usabilitat garantida

Dissenyem i desenvolupament sota els criteris de les WCAG 2.1 des del primer moment, això ens permet oferir-te un lloc web accessible per a tothom i que compleixi amb la llei.

Vetllem per a garantir usabilitat, una bona experiència d’usuari i optimització SEO perquè el teu web sigui fàcilment navegable i compleixi amb els objectius esperats.

Documents digitals accessibles

Elaborem, revisem i corregim tota classe de documents digitals per tal de fer-los accessibles i que compleixin totes les normatives d’accessibilitat digital.

Editem i corregim documents amb extensió de programari d’origen (tals com .doc, .ppt, indd, etc.) aplicant criteris d’accessibilitat des de l’inici.

Treballem amb eines que ens permeten etiquetar tot el contingut d’un PDF i ho fem de manera manual per tal de garantir la correcta llegibilitat del document a tothom.

Consultoria i assessoria d’accessibilitat

La nostra experiència de més de 10 anys en accessibilitat digital ens permet oferir un servei de consultoria i assessoria en accessibilitat digital adequada a les teves necessitats.

Si ja tens el teu lloc web en línia però no és accessible o vols saber si ho és, t’oferim la possibilitat de revisar el teu lloc pàgina per pàgina per a trobar les vulnerabilitats i ajudar-te a corregir-lo perquè s’adeqüi a les normatives d’accessibilitat actuals.

Aquests són alguns dels serveis en consultoria i assessoria que oferim:

 • Informes preliminars bàsics per detectar les barreres més importants d'accessibilitat.
 • Auditories en profunditat amb totes les barreres detallades.
 • Consultoria contínua per corregir les barreres de pàgines ja creades.
 • Consultoria des de l'inici d'un projecte per tal de garantir-ne l'accessibilitat.
 • Col·laboració amb equips de desenvolupament web per assegurar l'accessibilitat dels seus projectes.
 • Correcció d'una pàgina web per adequar-la a la normativa d'accessibilitat.

Formació en accessibilitat digital

Impartim formació a empreses, professionals i administracions públiques que vulguin introduir l’accessibilitat en els seus webs, documents o programaris.

Podem fer-ho en català, castellà i anglès.

Alguns exemples de cursos que podem oferir són:

 • Introducció a l’accessibilitat web
 • Com naveguen per la xarxa les persones amb discapacitat? Conceptes pràctics i demostracions
 • Disseny web accessible: què hem de tenir en compte?
 • Desenvolupament avançat de webs accessibles
 • ARIA i altres recursos avançats per fer accessible un web
 • Com fem els PDF accessibles?
 • Continguts accessibles on-line: Vídeos, àudios, textos i imatges. Com puc fer-los accessibles
 • Creació de documents PDF accessibles a partir de Word
 • Avaluació de PDF per corregir les barreres d’accessibilitat

L'accessibilitat web és el futur

Amb l’objectiu de garantir una comunicació accessible i inclusiva per a tothom, el nostre equip està format per persones conscienciades amb la importància de l'accessibilitat i en constant formació.

Estàs a punt per a millorar l'accessibilitat i la usabilitat del teu producte? Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari, estarem encantats d’atendre la teva consulta.

Encara tens dubtes?
Visita l’apartat de preguntes freqüents en accessibilitat web

Formulari de contacte

Tipus de formulari